Coca de fruita (La clàssica)

La tradicional de brioix amb fruita confitada i pinyons.

Apartats
  • Tortells, coques i tortada
  • Sant Joan i les revetlles

La tradicional coca de brioix coberta de fruita confitada i de pinyons (del país, que no en fem servir de xinesos ni d'altres orígens). Hi podem afegir tires de crema pastissera que li dónen frescor. Perquè sigui flonja, assegurem una llarga fermentació a baixa temperatura.

(Farina, llet, sucre, ou, sal, mel, pell de llimona, pell de taronja, rom, ratafia, aigua de taronger, llevat i mantega, pinyons i fruita confitada / crema: llet, ou, farina de blat de moro i vainilla natural)

 

L'elaborem en dues mides

- gran (per a 12-14 persones)

- mitjana (per a 6-8 persones)

 

Preus:

- gran: 25 €  (29 € si hi afegim crema)

- mitjana: 19 € (22 € si hi afegim crema)