Panellets

LA MÀXIMA QUALITAT: AMETLLA MARCONA CENT PER CENT

Apte per a celíacs
Apartats
  • Tots Sants

De cara a la Diada de Tots Sants, ens podeu encarregar els panellets més tradicionals: pinyons, ametlla i codonyat amb llimona. De la mateixa manera que el massapà dels tortells, la massa està feta únicament d’ametlla marcona, sucre i ous. Res de patata i ni de moniato. I si no els trobeu excessivament dolços... és que tenen gairebé el doble d'ametlla que de sucre: per a cada quilo d'ametlla, només 600 de sucre.

  • Pinyons
  • Ametlla
  • Codonyat i llimona
  • Taronja
  • Avellana
  • Cafè
  • Gerds
  • Crema catalana
  • Cacau
  • Canyella

... i les PIRÀMIDES DE COCO banyades amb xocolata negra, fetes exclusivament amb coco, sucre, clara d'ou i xocolata.

 

Ingredients base: ametlla marcona, sucre blanc i ou.

Altres ingredients: pinyons, ametlla en granet, codonyat, llimona natural, avellana torrada, gerds naturals, cafè liofilitzat, crema (maizena, rovell, llet i sucre), cacau pur en pols, canyella en pols, coco ratllat, xocolata negra.