Pastisseria Blau

A Pastisseria Blau elaborem els nostres productes per encàrrec. Una simple trucada, un whatsapp o un correu electrònic permet garantir-vos un producte fresc i a la vostra mida. Us responem, i acordem el dia i l'hora.

Feu la vostra comanda amb uns dies d’antelació i podreu gaudir d’uns sabors naturals i intensos.

Podem complementar els vostres pastissos i dolços amb personalitzacions; com poden ser decoracions de xocolata amb el nom, espelmes amb números d’aniversari, etc.

També ens podeu consultar sobre mones de Pasqua, ous de xocolata i altres productes. Us assessorarem sobre la millor manera de conservar-los i de servir-los.

Podem preparar molts tipus de pastissos aptes per a celíacs, que venem al mateix preu que els altres. Considerem que el preu de les farines especials no és tant rellevant per afectar el preu final del producte. Penseu a demanar-nos-els amb prou antelació. També ens podeu consultar quins pastissos podem elaborar sense lactosa.

El nostre compromís és la matèria primera de gran qualitat que permet uns sabors plens de subtileses i d’intensitat. És per això que informem de tots els ingredients que componen cada pastís o producte. No utilitzem cap tipus d'aroma, de colorant o de conservant artificial.

Periòdicament us informarem de les novetats de cada temporada.

  QUI SOM?